modalitati dea ti creste dorinta sexuala

Metode Eficiente Si Naturale De a Readuce Apetitul Sexual Pierdut

Pierderea apetitului sexual a devenit mai frecventă în zilele noastre, dar bărbații sunt mai puțin afectați în comparație cu femeile. Doar 20% dintre bărbați sunt afectați de pierderea dorința sexuala, dar, în același timp, aproape 40% dintre femei sunt afectate de pierderea interesului pentru sex. Libidoul scăzut afectează femeile mai mult decât bărbații, dar asta nu înseamnă că atât bărbații, cât și femeile nu pot depăși această problemă sexuală.

În cercetările științifice efectuate pe femei și bărbați cu libido scăzut și alte disfuncții sexuale, se constată că aproape 50% dintre femei sunt împlinite și total mulțumite de viața lor, în cazul bărbaților doar 24% din totalul membrilor bărbați au fost mulțumiți de viața lor. viața sexuală și alții nu sunt mulțumiți de viața lor intimă.

Care sunt cauzele apetitului sexual scăzut?

Există mulți factori care determină apetitul sexual scăzut la oameni, cum ar fi genetica, stresul și obiceiurile alimentare nesănătoase. Chiar și cuplurile care sunt atât de drăguțe se luptă uneori pe baza diferențelor lor, iar acest lucru le reduce interesul unul față de celălalt. Aceștia sunt câțiva dintre posibilii factori de scădere a intimității sexuale între cupluri. Bărbații obișnuiau să fantezeze mult despre sex în comparație cu femeile și, atunci când suferă de apetit sexual scăzut, el încetează să mai sculpteze pentru sex cu partenerul său și astfel intimitatea dintre parteneri este total afectată. Primul lucru de făcut dacă suferi de o astfel de problemă este să vorbești cu partenerul tău și să-ți rezolvi toate diferențele fără să te înțelegi greșit.

Metode eficiente de a readuce dorinta sexuala pierduta

Există mai multe modalități de a rezolva problema libidoului scăzut. Primul lucru pe care persoana care suferă de pierderea dorinței sexuale ar trebui să încerce să găsească motivul pierderii interesului pentru sex. Pierderea dorinței cauzează și alte probleme la bărbați, cum ar fi ejacularea precoce și disfuncția erectilă. Identificarea cauzei principale a problemei este primul pas.
 
Problemele se pot încadra în cinci categorii și anume
  • Biologic.
  • Fizic.
  • Mental.
  • Emoţional.
  • Sau bazat pe relație.
apetit sexual scazut

Scăderea nivelului de hormon testosteron

Testosteronul este un hormon sexual natural care este legat de scăderea libidoului, nivelurile scăzute de testosteron pot chiar să dispară dorința lor sexuală. Nivelurile de testosteron scad pe măsură ce oamenii îmbătrânesc, dar acum chiar și unii dintre adulții tineri suferă de această problemă. Datorită cărora există mai multe suplimente care sunt vândute ca booster de testosteron. De asemenea, este recomandat să consultați un medic înainte de a lua aceste suplimente, deoarece unele dintre aceste suplimente au crescut șansa de a face un atac de cord.
 

Nivel crescut de stres

În zilele noastre, oamenii sunt mai îngrijorați de performanța lor sexuală decât de dragoste, de relația lor, de copii și de job. Toate aceste lucruri îi pot afecta mental pe oameni și le pot lua liniștea sufletească în viața lor. Acești factori pot avea un efect major asupra libidoului. Aceste probleme sunt mai mult psihologice decât fizice și, în unele cazuri, dau naștere unui atac de panică și depresie. Interesul pentru apetitul sexual va scădea și din alte motive, cum ar fi
  • Abuz sexual.
  • Evenimente traumatizante.
  • A nu fi iubit.
  • Relație de familie slabă.

Dacă suferiți de stres sau orice alte probleme mentale, este bine să consultați un medic, dar înainte de aceasta încercați să vă deschideți cu familia și să vă conectați mai mult cu ei. Acest lucru vă poate ajuta să ieșiți din vremuri grele.

Câteva lucruri simple de făcut pentru a recupera apetitul sexual pierdut

Chiar dacă există multe modalități de a vă crește libidoul în mod natural, vom analiza cele mai simple și eficiente modalități de a vă îmbunătăți sănătatea sexuală.
 

Dormi

Somnul este unul dintre lucrurile de bază atât pentru bărbați, cât și pentru femei, fără somn corpul nostru își pierde jumătate din capacitatea sa de funcționare. Și este dovedit științific că reducerea somnului reduce nivelul de testosteron din corpul tău.
 

Obezitatea

Obezitatea este a doua cauză pentru ca oamenii să-și piardă interesul pentru sex, se datorează creșterii nivelului de grăsime din corpul tău care blochează nivelul normal al fluxului sanguin reducând astfel dorința de sex.

Începeți un nou hobby

Să ai un hobby este cel mai bun mod de a-ți uita tot stresul de la locul de muncă, poți chiar să alegi călătoriile ca hobby. Hobby-urile pot ajuta atât bărbații, cât și femeile să-și salveze mintea.
 

Consumul alimentar sănătos

Consumul de alimente sănătoase nu este cunoscut doar pentru creșterea sănătății sexuale, ci îți îmbunătățește sănătatea totală atât mental, cât și fizic. Există, de asemenea, un alt avantaj de care toată lumea uită atunci când începi să consumi alimente sănătoase: toate toxinele din corpul tău vor fi eliminate și acest lucru te ajută să reduci aportul de medicamente pentru diferite probleme de sănătate.
 
Generațiile mai tinere suferă mult de scăderea libidoului din cauza educației sexuale necorespunzătoare, educația sexuală este foarte importantă pentru ca toată lumea să înțeleagă importanța sexului. Sexul a devenit doar o modalitate de plăcere în loc de un act de creare de legături. O scădere a libidoului poate fi recăpătată dacă urmați în mod corespunzător metodele de mai sus.

Nu, nu poate fi un motiv pentru pierderea apetitului sexual până când nu este persoana de care ești îndrăgostit.

Alcoolul poate fi una dintre cauzele majore, deoarece reduce sensibilitatea.

Da, îți poți recâștiga apetitul sexual fără a te răni mental și fizic.

Ai 18 ani sau mai mult? Acest site web necesită să aveți 18 ani sau mai mult. Verificați-vă vârsta pentru a vedea conținutul sau faceți clic pe „Ieșire” pentru a părăsi.