Creșteți Libidoul

Creșteți Libidoul La Bărbați – Cauze, Simptome Si Metode Naturale Simple Pentru a Imbunătăți Libidoul

Dorința sexuală scade în timp, mai ales în relația de lungă durată și la părinți din cauza lipsei de somn și a unui program încărcat.

Cu toate acestea, există câteva metode naturale pe care cuplurile le pot folosi pentru a-și reaprinde dorința sexuală și performanța în dormitor.

Chiar și scăderea libidoului pentru o perioadă lungă de timp poate fi o problemă serioasă pentru cupluri și uneori se poate datora anumitor condiții de sănătate.

Aici, în acest articol, puteți găsi câteva informații detaliate despre scăderea libidoului la bărbați și veți găsi, de asemenea, câteva modalități simple și eficiente de a vă crește libidoul pentru a vă reaprinde apetitul sexual.

Libidoul la bărbați – să-l cunoaștem după câteva concepte științifice

Potrivit OMS (Organizația Mondială a Sănătății), bunăstarea sexuală este definită ca o fază mentală, fizică și emoțională și, din aceste motive, astăzi medicii acordă mai multă importanță libidoului. Libidoul la bărbați este unul dintre indicatorii cheie ai bunăstării sexuale.
 
Dorința sexuală la oameni este prin natură, atunci când oamenii sunt atrași de o anumită persoană, dorința lor sexuală crește. Nu la bărbați, ci și la femei, libidoul este legat de hormonul testosteron, dar acest hormon este mai mult la bărbați în comparație cu sexul opus.
 
Cu toate acestea, un hormon neuropeptidic joacă, de asemenea, un rol important în viața sexuală, deoarece reglează dorința sexuală și controlează erecția.
 
Chiar și cel mai important hormon care joacă un rol important în libido este dopamina, iar secreția sa ridicată în corpul uman ajută la creșterea apetitului sexual.

Simptomele și cauzele scăderii libidoului scăzut la bărbați

Dorința sexuală scăzută sau scăderea libidoului la bărbați poate fi din cauza unor probleme psihologice sau fizice sau poate apărea din cauza ambelor.
Libidoul La Barbati

Nivel scăzut de testosteron: Nivelul scăzut de testosteron poate duce la un libido scăzut și este cea mai cunoscută problemă fizică în rândul bărbaților. Testosteronul este cel mai important hormon masculin care este responsabil pentru activarea producției de spermatozoizi, construirea masei osoase și musculare. Nivelul T este direct conectat la apetitul sexual. O scădere a testosteronului este un lucru normal în timpul îmbătrânirii, dar o scădere bruscă a nivelului T poate duce la reducerea libidoului.

Depresie: Persoanele cu depresie pot simți o scădere bruscă a libidoului sau apetit sexual scăzut.

Somn necorespunzător: în industria sănătății s-a descoperit că bărbații care au un nivel scăzut de testosteron sunt doar din cauza somnului necorespunzător. La rândul său, duce la reducerea apetitului sexual și a libidoului.

Lipsa stimei de sine: Stima de sine este o opinie generală conform căreia fiecare individ are control asupra propriei sale. Chiar și lipsa stimei de sine vă poate afecta sănătatea mintală și sexuală.

Alimente pentru creșterea libidoului la bărbați

Există unele alimente care au efecte medicinale puternice care pot fi luate de bărbați pentru a crește libidoul în mod natural.
 
După ce ai consumat în mod regulat aceste alimente, erecția se va prelungi la bărbați sau performanța sexuală va deveni mai intensă.
 
Cafeaua: Este cunoscută pentru proprietățile sale afrodisiace și conține cofeină care s-a dovedit că relaxează organismul și va îmbunătăți bunăstarea sexuală și va ajuta la creșterea libidoului la bărbați.
 
Usturoi: usturoiul ajută la reglarea circulației sângelui și, de asemenea, ajută la îmbunătățirea sensibilității penisului. Cu ajutorul acestui condiment, nu vei mai avea probleme cu menținerea unei erecții mai puternice și libidoul tău va primi un impuls.
 
Cu toate acestea, usturoiul este bun și pentru menținerea sănătății generale, deoarece va ajuta la reducerea nivelului de colesterol la oameni.
Banane: Bananele conțin potasiu, care ajută la reglarea producției de hormon sexual la bărbați. Specialiștii în domeniul sănătății recomandă să luați o banană pe zi pentru a menține buna funcționare a organismului și, de asemenea, ajută la relaxarea sistemului nervos. Dacă ești atât de relaxat și încrezător, nu ai nevoie de cele mai bune pastile potenta pentru a-ți satisface partenerul sexual.

Ciocolata neagra: Ciocolata neagra contine o cantitate buna de cacao care ajuta la stimularea productiei de serotonina in corpul uman. Consumul de ciocolată neagră poate îmbunătăți sănătatea mintală și crește dorința sexuală la bărbați. Ciocolata poate îmbunătăți calitatea sexuală mai mult decât suplimentele și este un fapt psihologic bine-cunoscut.

Alte metode simple de a crește libidoul masculin

Dacă aceste alimente nu vor oferi rezultatele așteptate, atunci puteți trece la alte trucuri simple pentru a vă îmbunătăți libidoul.
 
Limitați consumul de alcool: două pahare de alcool sunt deja prea mult, dar este, de asemenea, adevărat că dacă veți bea vin roșu cu partenerul dvs. sexual, atunci interesul dvs. sexual poate crește, dar nu crește niciodată consumul de alcool pentru că vă va distruge. performanța sexuală și dorința sexuală.
 
Încercați să vă mențineți anxietatea: Teama de eșec în performanța sexuală poate duce la anxietate sexuală, ignorarea de a vorbi cu partenerul dvs., pierderea încrederii în sine poate provoca o problemă serioasă de depresie. Așadar, încercați să vă gestionați stresul citind niște cărți motivaționale, urmărind filme interesante și distractive și mergeți doar într-o mică excursie. Toate acestea vă vor ajuta să vă depășiți anxietatea sexuală.
 
Obțineți un somn de calitate: totul are nevoie de puțină liniște și odihnă pentru a funcționa, în mod similar, corpul nostru are nevoie de puțină odihnă pentru a funcționa corect. Dacă ești epuizat, nu te vei simți niciodată interesat de sex. Dacă doriți să aveți performanțe mai bune în pat, atunci obțineți o noapte de somn de calitate.
Ai 18 ani sau mai mult? Acest site web necesită să aveți 18 ani sau mai mult. Verificați-vă vârsta pentru a vedea conținutul sau faceți clic pe „Ieșire” pentru a părăsi.