metode naturale de marire a penisului

Metode naturale de mărire a penisului – Este posibil să crească în mod natural penisul?

În general, penisul erect are o lungime de până la 5-6 cm, dar dimensiunea penisului flasc este diferită pentru fiecare bărbat. Unii bărbați au un penis foarte mic, rareori cauzat de genetică și tulburări hormonale. Unele tulburări sexuale, cum ar fi disfuncția erectilă sau prostatita, reduc și dimensiunea penisului.

Cu toate acestea, studiile au constatat că, pentru majoritatea femeilor, dimensiunea penisului nu este la fel de importantă ca potența, dar unele femei adoră penisul mai mare, deoarece cu dimensiunea penisului mai mare se bucură mai mult. Uneori, un penis mic vine, de asemenea, ca un blocant al performanței sexuale, deoarece bărbații nu pot obține o erecție doar din cauza penisului mic.

Majoritatea bărbaților doresc un penis mai mare, iar majoritatea bărbaților se gândesc la operație, deoarece cred că vor avea un penis mai mare, dar nu sunt conștienți de contra. Dacă vă gândiți că mărirea penisului este posibilă, atunci metode naturale de mărire a penisului sunt modalitatea adecvată de mărire a penisului fără efecte secundare.

Metode naturale de mărire a penisului sunt cel mai sigur mod de a crește lungimea și grosimea penisului, dar dacă doriți un penis mai mare în mod natural, atunci acest articol este doar pentru. Cu toate acestea, dacă sunteți sub unele medicamente, vă rugăm să luați sugestiile noastre și înainte de a încerca orice metode de mărire a penisului, vizitați un medic și explicați-vă problemele legate de penisul mic.

Chiar dacă nu aveți afecțiuni medicale, atunci metode de marirea penisului vă vor ajuta să creșteți penisul fără complicații sau efecte secundare, chiar și veți scăpa de disfuncția erectilă și de ejaculare prematură și veți putea să funcționează bine în pat cu o erecție mai lungă.

Motivele pentru care vrei un marire penis natural

Motivul pentru care doriți un marire penis este valabil și este alegerea personală a fiecărui individ și puțini bărbați optează pentru operații de mărire a penisului și unii folosesc dispozitive pentru mărirea penisului deoarece suferă de o afecțiune care se numește micropenis.
 
Mulți bărbați cred că mărirea dimensiunii penisului își va satisface mai bine partenerul în timpul actului sexual, dar studiile au cercetat că pentru majoritatea femeilor dimensiunea penisului nu contează, dar ceea ce contează este întreaga performanță sexuală. Dar aspectul fizic este important și puteți mări dimensiunea penisului cu medicamente pentru marirea penisului.
 
În timp ce alți bărbați au o problemă psihologică în care consideră că penisul este prea mic, dar dimensiunea penisului este de lungime medie. Deci, problema psihologică poate fi rezolvată și cu metode marirea penisului natural pe care le puteți urma pentru a vă mări penisul fără niciun fel de probleme de sănătate.
mariti va penisul in mod natural

Metode naturale și sigure de mărire a penisului

Penisul bărbaților începe să crească unic de la naștere într-un mod diferit în copilărie. Cu toate acestea, creșterea rapidă a penisului are loc în perioada pubertății între 11-18 ani, dar penisul crește în mod natural până la vârsta de 21 de ani. Din păcate, după vârsta de 30 de ani, mulți bărbați încep să-și piardă potența din cauza dimensiunii penisului și a libidoului redus.
 
Cu toate acestea, aici vrem să împărtășim câteva metode naturale de mărire a penisului care vă vor ajuta să vă consolidați dimensiunea și încrederea.

Exerciții de mărire a penisului

Există diferite tipuri de exerciții de mărire a penisului care au fost utilizate de-a lungul timpului pentru mărirea penisului. Ideea din spatele exerciții de mărire a penisului este că, dacă vă veți masa și întinde continuu penisul, circulația sângelui în interiorul zonei penisului se va îmbunătăți, ceea ce duce la mărirea penisului. Dacă sunteți interesat să creșteți dimensiunea penisului în mod natural, atunci încercați aceste exerciții cu atenție acasă.
 
Exercițiu de întindere
  • Țineți capul penisului cu vârfurile mâinii.
  • Pentru a întinde penisul, trageți-l în sus și țineți penisul în această stare timp de 10 secunde.
  • Repetați aceeași procedură, dar trageți-o dreapta timp de 10 secunde și apoi la stânga timp de 10 secunde.
  • Pentru o erecție maximă, repetați procedura de două ori pe zi timp de 15 minute.
Exercițiu Jelqing
  • Acest exercițiu îl puteți încerca cu ajutorul vârfurilor degetelor și al degetului mare făcând un semn Okay.
  • La baza penisului așezați două degete.
  • Porniți procesul făcând un masaj ușor.
  • Începeți ușor masajul de la vârf la capul penisului și, dacă veți simți durere, opriți-vă chiar acolo.
  • Puteți face exercițiul o dată pe zi timp de 15 minute.

Pompe de mărire a penisului

Pompele de mărire a penisului implică introducerea penisului în tub care va crea etanșeitate și va pompa aerul din tub pentru a crea un vid. Odată ce vidul va crea circulația sângelui va crește în penis, ceea ce va ajuta la realizarea unei erecții. Pompele pentru penis pot fi utilizate pentru a trata impotența, dar folosiți-le urmând instrucțiunile corespunzătoare.

Utilizarea pompelor pentru penis pentru mărirea penisului este acolo de vârste, iar pompele pentru penis sunt testate medical și sunt aprobate pompe care sunt utilizate în mod tradițional pentru tratarea disfuncției erectile. Dar există o limită de timp în care utilizați o pompă pentru penis dacă depășiți limita de timp, atunci aceasta poate provoca efecte secundare, cum ar fi iritarea pielii, roșeață și umflarea penisului. Deci, dacă vă simțiți confortabil folosind pompe pentru penis, folosiți-le conform instrucțiunilor și evitați să faceți greșeli. În caz contrar, pompele pentru penis sunt un tratament natural sugerat și cel mai bun pentru mărirea penisului.

Medicamente pentru mărirea penisului

Există mai multe medicamente pentru mărirea penisului care promit mărirea naturală a penisului, iar gelurile pentru mărirea penisului sunt gelurile de top care pretind că măresc în mod natural dimensiunea penisului. Nu spunem că fiecare gel de mărire a penisului va funcționa, dar mai multe geluri de penis funcționează și dau rezultate pozitive.
 
Majoritatea gelurilor pentru cresterea penisului natural conțin ingrediente naturale care au fost folosite de bărbații în vârstă în secolul al XIX-lea pentru a trata tulburările sexuale la bărbați. Gelurile de mărire a penisului vor crește producția de oxid nitric în organism care activează circulația sângelui și întărește penisul și îl ajută să se ridice. Gelurile penisului vor ajuta la îmbunătățirea libidoului și la o erecție mai puternică în timpul performanței sexuale, fără a vă răni penisul.
Ai 18 ani sau mai mult? Acest site web necesită să aveți 18 ani sau mai mult. Verificați-vă vârsta pentru a vedea conținutul sau faceți clic pe „Ieșire” pentru a părăsi.