Exercitii Pentru Parirea Penisului

Exercitii Pentru Marirea Penisului – Metode Marire Penis

Încercăm toate modurile posibile de a ne face sexualul confortabil și mai fericit din toate punctele de vedere, dar cu siguranță ar trebui să fie pe calea nevoilor noastre. Cu toate acestea, uneori avem nevoie de puțin ajutor de la alții, mai ales în cazul vieții sexuale.

Astfel, aici, în acest articol, avem un lucru interesant dacă aveți o problemă cu mărirea și erecția penisului, este un fapt comun demonstrat de fiecare om de pe glob

Prin urmare, dacă aveți această problemă, atunci vreau să citiți acest articol, deoarece aici vă voi informa despre cele mai bune exerciti pentru marirea penisului, care cu siguranță vă vor ajuta să vă creșteți penisul și să vă îmbunătățiți calitatea erecției.

Exercitii marire penis nu numai că va crește dimensiunea penisului, ci va face și viața sexuală mai sănătoasă și mai fericită.

Ce exercitii penis ar trebui să efectueze pentru mărirea penisului??

Pentru creșterea grosimii penisului, toate aceste metode sunt vechi, iar aceste exercitii pt marirea penisului au fost efectuate din cele mai vechi timpuri, în special în țările asiatice. La o vârstă fragedă, majoritatea taților asiatici își învață fiii cum să mărească dimensiunea penisului.
 
Dacă familia are o reputație bună, își trimite copilul la un club sportiv unde profesioniștii învață băieților exercitii marirea penisului folosind uleiuri și geluri. Exercițiile pentru mărirea penisului nu numai că măresc dimensiunea penisului, ci îi ajută și pe băieți să se pregătească pentru viața sexuală.
 
Exerciții mărire penis constând în masarea penisului. Experiența a arătat că exercițiile penisului oferă rezultate considerabile în termen de șase luni și cu gel pentru mărirea penisului, rezultatele vor fi vizibile în 3 luni.

Exercitii pentru penis se pot face în diferite moduri și aici, în acest articol, veți cunoaște cele mai simple și eficiente exerciții.

Exercitii de marire a penisului eficiente pentru erecție de lungă durată

Crezi că un penis mai mare îți va oferi o viață sexuală mai bună, atunci da, ai dreptate Un penis mai mare îți va construi încrederea sexuală. Citiți cu atenție acest articol, deoarece aici veți obține cele mai bune exercitii fizice pentru marirea penisului, care vă vor schimba viața sexuală, făcându-vă penisul mai mare, mai puternic și vă va ajuta să obțineți o erecție satisfăcătoare.
 
Vă gândiți ce exerciți mărire penis? Iată exercițiile eficiente pentru a vă face penisul mai mare și cel mai bun lucru este că puteți încerca aceste exerciții acasă în funcție de confortul dumneavoastră.
exercitii de marirea pen

Întinderea

Întinderea este un exercițiu util pentru a adăuga centimetri la penis. Încercați acest lucru urmând instrucțiunile.
 
Țineți capul penisului și aveți grijă să nu puneți prea multă presiune, nu ar trebui să simțiți nici o durere. Trageți penisul înăuntru și în afară cu suficientă forță, întinzându-vă în jos și în sus. Țineți penisul într-o singură direcție timp de 10-30 de secunde.
 
Faceți acest exercițiu timp de 5-10 minute în fiecare zi. Întinderea trebuie făcută în toate direcțiile stânga, dreapta, în sus, în jos, între picioare, dar faceți exercițiul urmând instrucțiunile.
 

Se întinde cu degetul mare

Țineți vârful penisului cu o mână și țineți-l strâns, dar nu cu multă presiune, astfel încât să nu puteți simți nici o durere sau disconfort.
 
Folosiți penisul cu cealaltă mână și așezați degetul mare la baza penisului. Apoi trageți penisul până când vă simțiți întins. Țineți penisul în această poziție timp de 10-15 secunde și apoi eliberați penisul. Faceți o scurtă pauză și începeți din nou procesul. Puteți continua să efectuați acest exercițiu timp de 5 minute într-o singură sesiune.

Întindere înapoi

Acest exercițiu este puțin periculos și dăunător, așa că atunci când veți efectua acest exercițiu, luați ajutorul profesionistului și apoi efectuați.
 
Cu ajutorul degetului mare, trageți pielea penisului spre corp și folosiți alte degete pentru sprijin suplimentar. Stai în acea postură timp de 10 secunde. Pentru o erecție mai bună, repetați exercitii pentru potenta, deoarece acest lucru va crește o mai bună circulație a sângelui în penis și efectuați acest exercițiu timp de 5 minute pe zi.
 

Stretch opus

Acest exercițiu vă va schimba starea de spirit, dar aveți încredere în noi, este cel mai eficient exercitii pentru cresterea penisului care vă va ajuta să adăugați câțiva centimetri la penis.
 
Țineți capul penisului într-o stare flască cu mâna dreaptă și puneți mâna stângă la baza penisului. Pare puțin ciudat, dar trageți penisul în direcția opusă timp de 10 secunde și veți simți o oarecare întindere în penis.
 
După o întindere, faceți o pauză de 5 minute și apoi repetați acest exercitii fizice pentru marirea penisului în fiecare zi timp de 5 minute.
 

Exercițiu Kegel

Exercițiul Kegel este un exercițiu bun care are o varietate de beneficii pentru sănătate. Foarte puțini oameni știu că îți poți crește penisul prin controlul erecției. Mai întâi de toate, identificați-vă mușchii pubococcygeus utilizând procedura de oprire a fluxului de urină.
 
Odată ce veți găsi mușchii PC-ului și începeți prin contractarea mușchilor PC-ului de 20-30 de ori pe zi. Odată ce veți prelua fluxul, ar trebui să efectuați mai mult acest exercițiu și să măriți în fiecare zi durata repetării. Cu acest exercitii pentru marirea potentei, vă puteți menține și controla erecția, puteți ejacula oricând doriți.
 
Exercitii kegel pentru potenta vă va oferi rezultate vizibile, inclusiv circumferința, lungimea și grosimea penisului. Veți obține o bună circulație a sângelui și penisul dvs. va fi erect pentru fiecare act sexual. Prin urmare, exercițiile Kegel sunt cea mai sigură modalitate de a vă marire penis acasa.
 

Rotație circulară

Acest exercițiu este similar cu întinderea, dar trebuie să faceți unele diferențe. Folosiți mâna și scoateți penisul, apoi țineți ferm glandul penisului și apoi rotiți penisul în sensul acelor de ceasornic timp de 30 de secunde. Schimbați mâinile și repetați același exercițiu pentru 30 de secunde în sens invers acelor de ceasornic. Faceți acest exerciții pentru mărirea penisului de 5 ori pe zi într-un decalaj bun.

Acestea sunt 
sfaturi pentru marirea penisului care vă vor ajuta să vă bucurați de o performanță plăcută în pat.
 

Beneficiile exerciții pentru mărirea penisului

  • Mărirea naturală a penisului.
  • Erecție mai fermă, mai puternică și mai dură.
  • Controlul asupra ejaculării precoce.
  • Relații sexuale mai intense și plăcute.
  • Mai sigur și mai eficient decât tratamentele de mărire a penisului.
  • Rezultate eficiente în termen de șase luni.
Cu toate acestea, aceste execuții sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de exercitii fizice pentru potenta, deoarece aceste metode nu numai că vor crește dimensiunea și erecția, ci vor îmbunătăți și potența.
 

De unde știi că exerciții pentru mărirea penisului îți măresc penisul?

Bine! S-ar putea să efectuați toate aceste exerciții pentru mărirea penisului, dar de unde știți că ați obținut rezultatele. Deci, iată indicatorii pozitivi.
 
  • Penisul tău devine mai mare într-o stare flască.
  • Veți obține o erecție frecventă toată ziua.
  • Durata ta sexuală se va extinde.
Acești indicatori sunt suficienți pentru a demonstra că exercițiile de mărire a penisului funcționează sau dacă cumva veți observa un semn negativ, atunci reduceți frecvența exercițiilor și încălziți întotdeauna penisul înainte de a efectua oricare dintre aceste exercitii fizice pentru marirea penisului.
 
Dacă vrei puțină distracție și relaxare în viața ta sexuală, atunci ar trebui să încerci aceste tehnici marire penis care îți vor mări penisul acasă și îți vor îmbunătăți, de asemenea, potența.
Ai 18 ani sau mai mult? Acest site web necesită să aveți 18 ani sau mai mult. Verificați-vă vârsta pentru a vedea conținutul sau faceți clic pe „Ieșire” pentru a părăsi.