cafea si testosteron

Cafeaua Si Testosteronul: Ucide Sau Crește Nivelul T?

Una dintre cele mai fermecătoare și atrăgătoare băuturi este cafeaua. Cu toate acestea, consumul excesiv de cafea sau alte băuturi poate fi dăunător sănătății noastre fizice și psihice.

Desigur, nivelul de testosteron poate fi crescut sau scăzut odată cu consumul de cafea. Puteți investiga relația principală a cafelei cu testosteronul.

Potrivit unei investigații, consumul mai mult de cafea poate crește considerabil producția de testosteron la bărbați. Testosteronul este hormonul sexual esențial la bărbați; testosteronul ajută la dezvoltarea sistemului reproducător masculin. Amploarea restricției de cafea afectează dezvoltarea nivelului de T la bărbați.

Deci, pe scurt, cafeaua nu va suprima niciodată testosteronul. Consumul de cafea poate crește producția de nivel T, ceea ce ajută la menținerea unei erecții mai ferme în timpul activității sexuale.

De câțiva ani, oamenii susțin că cafeaua are un efect grav asupra nivelului hormonal al unei persoane. De aceea te simți împrospătat după ce ai cafea ca băutură de dimineață.

Cu toate acestea, în comparație cu timpul zilei, nivelul de testosteron crește dimineața din cauza consumului de cafea.

Cafeaua scade producția de testosteron?

Conform analizei datelor, cafeaua nu a fost un consum dăunător de testosteron. Crește numărul de niveluri T la bărbați cu 21%. Mulți bărbați doresc să-și crească producția de testosteron pentru diverse beneficii pentru sănătate. Unii sunt îngrijorați pentru că cred că au prea mult din acest hormon sexual.
 
În ciuda faptului că un exces de hormoni poate provoca o varietate de efecte secundare, cum ar fi probleme cardiovasculare, insuficiență pulmonară și renală și așa mai departe.
Cafea Testosteron

Dacă ești iubitor de cafea și nu poți spune nu cafelei, poți urma aceste trucuri. Toți acești pași vă vor ajuta, fără îndoială, să reduceți toate efectele potențiale ale cofeinei asupra producției de testosteron.

Din când în când, șansa ca nivelul de hormoni sexuali să fie ridicat și nu doriți să evitați cafeaua. Și dacă chiar doriți să adăugați îndulcitori artificiali la cofeină fără a afecta producția obișnuită de hormoni, mâncați alimente cu proteine de soia, deoarece știința a dovedit deja că scad nivelurile de testosteron la bărbați.

Dacă nivelul tău de testosteron este deja scăzut, ar trebui să evitați să beți mai mult zahăr cu cafea, deoarece va afecta negativ producția acestui hormon sexual.

Efectul cafelei și al cafelei decofeinizate asupra nivelului de testosteron

Potrivit unui studiu, consumul de cafea crește nivelul de testosteron cu 22%, fără a avea niciun efect asupra acestui hormon de reproducere.
 
Din câte știm, cafeaua nu are un impact serios asupra testosteronului. Potrivit cercetărilor, s-a demonstrat că nivelul de testosteron crește la bărbați atunci când consumă cafea. Excesul de cofeină în organism crește nivelul de testosteron, făcându-l ideal pentru bărbații cu disfuncție sexuală. Cafeaua poate fi soluția finală pentru problemele lor de erecție.

Pot bărbații să consume o ceașcă de cafea înainte de a face un test de testosteron?

Cafeaua nu trebuie consumată înainte de un test de testosteron, deoarece profesioniștii din domeniul sănătății sfătuiesc să nu beți altceva decât apă.
 
Dar chiar dacă cofeina nu trebuie consumată înainte de testul de testosteron natural și va avea un efect asupra rezultatelor testării, dacă cafeaua poate fi consumată înainte de test, acesta va crește nivelul de testosteron, iar raportul de testare va deveni normal.

Băuturi care pot crește nivelul de T la bărbați 

Cafeaua și câteva băuturi sunt, de asemenea, potrivite pentru creșterea cantității de testosteron din corpul masculin.

Suc de pepene: Sucul de pepene este bogat în L-citrulină și este considerat cel mai bun stimulator de testosteron. n-aminoacid, care ajută bărbații să își dezvolte capacitatea normală de erecție.

Vitamina D: Puteți mânca orice aliment care conține o cantitate suficientă de vitamina D și este cu adevărat esențial pentru oameni să facă acest lucru. deoarece vitamina D are potențialul de a îmbunătăți nivelul de testosteron la bărbați. De asemenea, puteți lua ton, deoarece este foarte infuzat cu vitamina D, care vă va crește nivelul de testosteron.

Alimente care inhibă secreția de testosteron la bărbați

Există alimente pentru testosteron, dar în afară de asta, unele alimente pot reduce producția de testosteron.
 
Alcool: Oricine înțelege că alcoolul este rău pentru sănătatea cuiva. Și consumul excesiv de alcool în fiecare zi poate reduce nivelul de testosteron. De fapt, studiile au arătat că alcoolul reduce semnificativ producția de testosteron după 30 de minute de consum.
 
Alimente bogate în zahăr: zahărul poate afecta negativ secreția de testosteron, așa că evitați alimentele bogate în zahăr.
 
Pâine: Consumul prea mare de pâine s-a demonstrat în studii că crește grăsimile și scade producția de testosteron.

Un gând final despre cafea și testosteron

Cafeaua este perfectă pentru producerea de testosteron. Cafeaua ar putea foarte bine să stimuleze metabolismul, libidoul și performanța sexuală. Dar asigurați-vă că nu creșteți limita zilnică a consumului de cafea; puteți lua 400 mg pe zi.
Ai 18 ani sau mai mult? Acest site web necesită să aveți 18 ani sau mai mult. Verificați-vă vârsta pentru a vedea conținutul sau faceți clic pe „Ieșire” pentru a părăsi.