Alimente care scad testosteronul

Alimente Care Scad Testosteronul – Evitați Alimentele Cu Reducere a Testosteronului

Rolul testosteronului este foarte esențial atât la bărbați, cât și la femei, dar este extrem de esențial pentru funcția sexuală masculină. La bărbați, testosteronul reglează libidoul, numărul de spermatozoizi și reglează celulele roșii din sânge. Acest bărbat ajută și la creșterea pubertății, cum ar fi masa osoasă și musculară îmbunătățită, părul corpului, în special în zona pubiană.

Dar o reducere bruscă a alimente care scad testosteronul distrage grav plăcerea sexuală a fiecărui cuplu, deoarece reducerea testosteronului poate reduce interesul pentru sex, va reduce motilitatea spermei și, de asemenea, afectează negativ erecția. Deci, evitați alimentele care scad testosteronul pentru a echilibra erecția și actul sexual.

Alimente care afectează negativ testosteronul

Nu putem compara produsele alimentare cu alte lucruri, deoarece alimentele reprezintă un punct de salvare pentru o sănătate mai bună, dar unele alimente care scad testosteronul, dar nu este ca alimentele să riscă sănătatea. Nu, aceste alimente nu vor afecta sănătatea, dar vor reduce încet testosteronul care nu este bun pentru sănătatea sexuală. Deci, iată acele alimente pe care ar trebui să le evitați pentru a echilibra producția de testosteron. Deci, nu vă faceți griji deloc, reduceți doar aportul acestor alimente, iar nivelul de testosteron nu va trage deloc.
 

Peşte

Conform cercetării peștilor adepți, există acid gras Omega-3 care scade nivelul de testosteron. Medicii au sugerat că consumul zilnic de acid gras Omega-3 poate reduce până la 45% din testosteron la bărbat. Nu vă sugerăm să opriți aportul de acid gras, puteți lua o cantitate mică pentru a echilibra nivelul de testosteron pentru a menține o erecție.
 

Ciuperci roșii

Ciupercile roșii au mai multe beneficii pentru sănătate, dar nu sunt bune pentru testosteron. Cu toate acestea, Ciupercile roșii sunt benefice pentru creșterea părului. Ele ajută la îngroșarea părului și la scăderea căderii părului. Deci, ciupercile nu sunt rele; ele nu sunt adecvate numai pentru producerea de testosteron.

Seminte de in

Conform cercetărilor profesioniștilor, semințele de in scad hormonul androgen la un bărbat care are o problemă cu prostatita. Consumul de semințe de in poate risca nivelul de testosteron, în timp ce este bun pentru păr.
 

Ceai

Ceaiul poate reduce producția de testosteron în timp ce luați ceai de maghiran va regla ciclul menstrual și va echilibra hormonii la femei. Dar aportul de ceai de mentă scade grav producția de testosteron și afectează sănătatea penisului. În loc de ceai, puteți lua cafea deoarece cafeaua are cofeină extrem de bună pentru nivelul de testosteron, iar cafeaua va stimula și libidoul.
 

Lemn dulce (extract de lemn dulce)

Lemnul dulce are acid glicirizic care blochează producția de testosteron. Așadar, nu mâncați niciodată acele alimente care conțin extract de lemn dulce, deoarece extractul de lemn dulce nu este deloc bun pentru testosteron.
Aceste alimente vor scadea testosteronul

Mentă

Menta are proprietatea de a stimula producerea foliculului și a hormonului luteinizant. Studiile au sugerat, de asemenea, că menta poate crește stresul care afectează grav nivelul de testosteron la bărbați. Dacă doriți să vă echilibrați nivelul de testosteron, renunțați și la guma de menta.
 

Alcool

Știm deja că alcoolul este dăunător sănătății, deoarece consumul de alcool poate afecta plămânii, ficatul care duce la cancer. În timp ce consumul de alcool poate reduce și nivelul de testosteron la bărbați. Dacă sunteți dependent, puteți lua o cantitate mică, dar nu exces.
 
Deci, acestea sunt lista alimentelor care pot reduce producția de testosteron, dar nu sunt dăunătoare pentru sănătatea generală. Puteți mânca uneori aceste alimente într-o cantitate mică, dar nu în cantitate excesivă. Pentru că un exces de tot este rău. Dacă doriți să echilibrați producția de testosteron, atunci nu încercați aceste alimente într-o cantitate mare sau altfel puteți ajunge la alimentele de testosteron care vor stimula o erecție, vor stimula libidoul și vor stimula plăcerea în timpul intimității.

Stimulați producția de testosteron în mod natural, cu zero efecte secundare

Pentru a menține producția de testosteron, încercați să consumați într-o cantitate mai mică alimentele enumerate mai sus, care vor afecta grav producția de testosteron.
 
  • Mănâncă alimente cu testosteron, cum ar fi spanac, morcovi, cafea, roșii, ardei iute, avocado, deoarece toate aceste alimente sunt pro în stimularea producției de testosteron, indiferent de vârsta la care bărbații au început să piardă producția de testosteron, chiar dacă bărbații au peste 60 de ani, aceste alimente vor stimula foarte mult testosteronul, va încuraja libidoul, iar aceste alimente vor oferi energie bărbaților pentru a obține o erecție mai dură și de lungă durată. În loc să luați aceste alimente, luați aceste alimente și echilibrați producția de testosteron.
  • Consumați minerale și vitamine precum A, C și E, deoarece aceste vitamine sunt bune pentru stimularea testosteronului. În timp ce alimentele pe bază de zinc sunt, de asemenea, uimitoare pentru testosteron și libidoul scăzut.
  • Luați vitamina D deoarece această vitamină este bună pentru a stimula testosteronul, așa că expuneți-vă zilnic timp de cel mult 15 minute în lumina soarelui. Trebuie să știți că lumina soarelui de dimineață este foarte benefică pentru sănătatea generală.
  • A vă odihni cel puțin 8 ore înseamnă un somn sănătos, deoarece modelele de somn pot perturba grav nivelul de testosteron la bărbați. Deci, dormiți cel puțin 8 ore în fiecare zi pentru a echilibra numărul de testosteron și spermă.
  • Încercați să nu luați stres, deoarece atunci când o persoană este sub stres, eliberarea hormonului cortizol crește, care afectează grav testosteronul.
Deci, urmați aceste puncte pentru a maximiza nivelul de testosteron, dacă nivelul de testosteron va fi bun, atunci performanța dvs. sexuală va fi automat minunată.
Ai 18 ani sau mai mult? Acest site web necesită să aveți 18 ani sau mai mult. Verificați-vă vârsta pentru a vedea conținutul sau faceți clic pe „Ieșire” pentru a părăsi.