Titan Gel Gold

Titan Gel Gold în România – Utilizare, Efecte secundare, Rezultat

Titan Gel Gold este un produs natural care se aplică local pe penis pentru a mări penisul. De asemenea, este obișnuit să îmbunătățim performanța sexuală, deoarece se presupune că mărim penisul cu 5-7 cm, creștem libidoul și creștem durata activității sexuale de 3 ori.

Studii multiple din Filipine au arătat că are obiective pozitive la aproximativ 85% dintre pacienții de sex masculin. există o mulțime de recenzii pozitive cu gel de titan auriu, atât de la clienți, cât și de la medici, care vorbesc despre rata de succes, ceea ce îl face un produs pentru mărirea penisului care merită analizat.

Recenzie Titan Gel Gold de către medici și clienți

Am primit recenzii pozitive despre aurul Titan Gel de la medici și, de asemenea, de la clienții noștri. Urologii încep să îl recomande ca un alt medicament pentru a obține o dimensiune a penisului și mai mare, spunând că trebuie să vadă o creștere cu 70 până la 80% a elasticității pielii penisului, creșterea corpului cavernos la nivelul penisului, îmbunătățirea calității și sensibilității erecției. penisul general mai bun. Unii chirurgi spun că se opun intervenției chirurgicale ca o alternativă mult mai sigură.

Recenziile clienților despre Titan Gel Gold se bucură de rezultatele vizibile pe care le văd după fiecare săptămână folosind mai mult sau mai puțin gelul. Unii clienți au măsurat aproape 3 centimetri de creștere, în timp ce alții au măsurat 5 centimetri de creștere. Mulți dintre clienții noștri au observat pur și simplu o îmbunătățire generală a performanței lor în pat.

Titan Gel Gold: Cum funcționează?

Titan gel gold se aplică prin masarea ușoară a penisului de trei ori pe zi. Se crede că ierburile medicinale și extractele din gelul de aur Titan au fost testate în teste de laborator pentru a fi eficiente. Ele trebuie utilizate de diferite culturi în anumite ritualuri spirituale și pentru tratamentul bolilor.

Pectinele active și aminoacizii conținuți în acest produs sunt meniți să mărească dimensiunea generală a penisului. Acest lucru se poate datora acelor pectine din substanța lichidă a corpului și perețiilor celulare, atrăgând mai mult lichid în corpul cavernos al penisului, acumulându-se astfel și rezultând un penis mai mare.

Se speculează că aminoacizii vor lărgi vasele de sânge, provocând erecții mai dure. Împreună, sunt menite, de asemenea, se încălzesc pielea pentru a extinde porii, pătrundând în piele și mărind penisul. în plus, substanțele nutritive esențiale, fierul, zincul, sodiul și calciul servesc la susținerea erecției optime și, în cele din urmă, dimensiunea atinsă.

Deoarece gelul Titan auriu este sub formă de cremă, acesta poate fi absorbit de penis fără ca ingredientele să fie afectate de 50-70% de canal, ceea ce se poate întâmpla cu anumite suplimente orale pentru mărirea penisului.

Cum se utilizează Titan Gel Gold?

Există o scurtă serie de pași pe care trebuie să-i cereți atunci când se aplică Titan gel gold.

  • Mai întâi, spălați-vă penisul cu un detergent delicat.
  • Apoi, uscați-vă penisul cu un prosop.
  • Asigurați-vă penisul drept.
  • Strângeți aproximativ 0,5-2 ml de gel.
  • Masați ușor gelul pe zona completă a penisului, pe un strat foarte subțire.
  • Trimiteți un mesaj pe pielea penisului până când este complet absorbit.

Anumite exerciții pot fi efectuate după aplicații pentru rezultate mai rapide și mai pronunțate. Aceste exerciții sunt denumite exerciții „jelqing”.

Faceți un duș și spălați crema împreună cu săpunul dvs. normal.

Efectuarea exercițiilor pe un penis parțial ridicat de aproximativ 40 la 80% erect, deoarece este periculos și aproape imposibil de efectuat aceste exerciții în timp ce 100% erect.

Formați un cerc folosind degetul mare și indexul, în caz contrar, puteți forma o formă de U. Faceți palmele în sus sau în jos. cel mai mult lucru pe care să te concentreze este să te asiguri că poziția pe care o folosești ar trebui să păstreze penisul parțial înghițit de sânge. Degetele în formă de O sau în formă de U provoacă un masaj intens la penisului, care ajută la atragerea mai multor sânge către tărâm.

Încălziți organele genitale înainte de a continua exerciții. aceasta poate fi pentru a confirma fluxul de sânge către tărâm și pentru a menține țesuturile flexibile și întinse pentru a opri disconfortul. ar fi chiar o idee decentă să aveți nevoie de un duș cald în prealabil sau să folosesc lubrifianți de încălzire.

Rezultatele Titan Gel Gold

Utilizarea acestor tehnici este demonstrată pentru a extinde eficacitatea gelului de aur Titan cu până la douăzeci. acest lucru poate fi în pas cu comentarii și recenzii cu titan gel gold de la clienții mulțumiți.

Se recomandă repetarea acestui proces de până la 3 ori pe zi, timp de 1 până la 2 luni. Veți începe să observați rezultatele în termen de 3-4 săptămâni. Trebuie lăsat să stea pe penis mai multe clipe după aceea până când este absorbit complet pentru a cere rezultate. o serie de rezultate pozitive declarate ale utilizării Titan gel gold România în primele 2 săptămâni includ erecții mai puternice și prelungite, o sensibilitate mai mare la fără a sexuala, o creștere de doi cm în diametru și lungime.

Până în a treia săptămână, aceasta determină o crește