ExtenZe

Supliment nutrițional Extenze Pentru Combaterea Disfuncției Erectile

Disfuncția erectilă sau ED este o problemă sexuală comună care afectează peste 30 de milioane de bărbați de pe tot globul și le afectează grav viața sexuală până la o erecție moale.

Căutați pe piață medicamente pentru disfuncția erectilă. Vei întâlni mii de suplimente care pretind că tratează permanent impotența, dar pot provoca și efecte secundare asupra sănătății tale sexuale. În același timp, Extenze este unul dintre cele mai de încredere suplimente naturale de îmbunătățire a bărbaților concepute special pentru a îmbunătăți plăcerea sexuală și performanța.

Ce sunt Extenze Pastile: Cunoaște-l puțin?

ExtenZe este o pastilă naturală de amplificare masculină all-in-one care pretinde că crește performanța sexuală și crește libidoul și plăcerea prin eliminarea simptomelor disfuncției erectile. BIOTAB Nutraceuticals, Inc. produce ExtenZe, accesibil în peste 75000 de magazine de vânzare cu amănuntul sub formă de pastile și injecții de 2 uncii, de asemenea, cu o garanție de rambursare a banilor de 67 de zile.

ExtenZe, un produs natural, nu necesită rețetă și este mult mai bun decât alte medicamente prescrise pentru îmbunătățirea performanței sexuale masculine, pe care le consumăm 1 pe erecție. Deși puteți avea o erecție cu ExtenZe Capsula oricând doriți, fără complicații, studiile arată că consumul regulat de ExtenZe timp de aproximativ 8 săptămâni are drept rezultat erecții mai bune și performanțe îmbunătățite în pat.

Ce ingrediente fac acest amestec atât de eficient și unic?

ExtenZe este preparat cu acele ingrediente din plante despre care se știe că au un succes semnificativ în eliminarea disfuncției erectile la bărbați.
 
Niacina: Niacina face din ExtenZe cele mai bune pastile sexuale. Institutul Național de Sănătate recomandă consumul a 16 miligrame de niacină pe zi, deoarece ajută la reducerea tensiunii arteriale, la stimularea funcției creierului și la îmbunătățirea sănătății inimii.
 
Folat: forma naturală a vitaminei B9 este cunoscută și sub denumirea de folat și este prezentă în ExtenZe în 500 de miligrame. Un studiu din 2020 afirmă că acidul folic a făcut miracole în eliminarea disfuncției erectile prin reducerea la minimum a homocisteinei plasmatice. Folatul se găsește în mod natural în sparanghel, avocado și varza de Bruxelles.
 
Tribulus Terrestris: Această plantă este în general folosită ca supliment pentru sănătate și face minuni în creșterea nivelului de testosteron din organism.
 
Fasole de catifea: Potrivit experților, fasolea de catifea s-a dovedit a fi un medicament pe bază de plante eficient care face minuni în vindecarea infertilității la bărbați.
 
Acid D-aspartic: o formă de aminoacid, acidul D-aspartic ajută la producerea și eliberarea de testosteron în organism.
 
Tongkat Ali: un remediu pe bază de plante dovedit care a fost eficient în vindecarea ED de ani de zile.
 
Acid gamma-aminobutiric (GABA): un aminoacid care apare în mod natural și funcționează ca un neurotransmițător în creier.

Yohimbe: este un supliment pe bază de plante extras din arborele Pausinystalia Yohimbe și este utilizat în mod obișnuit în Africa de Vest pentru a trata disfuncția erectilă. Yohimbe accelerează fluxul de sânge în zona penisului prin dilatarea vaselor de sânge cauzată de restricția receptorilor alfa-2-adrenergici, care în cele din urmă induce eliberarea de oxid nitric.

Maca: este o plantă despre care se știe că promovează dorința sexuală volumul de sperma și îmbunătățește sănătatea mintală de ani de zile.

L-arginina: un aminoacid care ajută la obținerea mai rapidă a erecțiilor care vor rămâne pentru o durată mai lungă. Potrivit unui studiu din 2021, L-arginina, atunci când este amestecată cu o proporție de inhibitori ai fosfodiesterazei de tip 5 (PDE5), s-a dovedit eficientă în îmbunătățirea funcțiilor sexuale și a nivelului de testosteron la bărbați.

Cnidium: Un studiu din 2015 afirmă că această plantă completează eficient impotența masculină și diverse boli de piele.

Pregnenolona: un hormon care apare în mod natural și induce producția de testosteron și mulți alți hormoni.

Muira Pauma: este o plantă folosită în mod obișnuit, cunoscută pentru inducerea interesului pentru activitatea sexuală.

4 motive să luați în considerare Extenze pentru îmbunătățirea sănătății sexuale

Rezistență sexuală indusă: Amestecul eficient de ExtenZe vă permite să rămâneți greu în pat cu o rezistență mai bună.
  • Orgasme intense și electrizante: s-a demonstrat că bărbații care consumă o doză zilnică de pastile ExtenZe se bucură de orgasme extrem de intense și plăcute în momentul apogeului.
  • Erecții mai ușoare și mai frecvente: ingredientele prezente în ExtenZe s-au dovedit că îmbunătățesc fluxul de sânge în penis, rezultând erecții mai ușoare și de lungă durată.
  • Intensifică nivelul de testosteron: Această formulă naturală de îmbunătățire a bărbaților s-a dovedit eficientă în creșterea naturală a nivelului T al corpului, ceea ce are ca rezultat, de asemenea, o structură musculară și o energie mai bună.

Cum funcționează Extenze pentru a face din viața ta sexuală un farmec?

ExtenZe constituie toate ingredientele alese cu grijă în mod natural, care s-au dovedit semnificativ eficiente în trecut pentru îmbunătățirea vieții sexuale masculine. Amestecul perfect compus al ingredientului ajută la inducerea fluxului sanguin în cele trei camere erectile prezente în penis, rezultând în dimensiunea și rezistența maximă a penisului.

Cum să luați Extenze pentru a vă crește rezistența sexuală

Ca și alte tratamente pentru potență, trebuie să luați două tablete de Extenze într-o zi, dar vă rugăm să nu uitați să beți suficientă apă în timp ce consumați aceste pastile naturale de mărire a bărbaților pentru că vă va menține hidratat în timpul intimirii.

Ce efecte secundare puteți experimenta dacă supradozați cu Extenze?

Orice depășește limitele se dovedește a fi dăunător, la fel și ExtenZe. Posibilele efecte adverse ale consumului în doze mari de ExtenZe sunt menționate mai jos: 
  • Greaţă
  • Priapism (erecție prelungită și dureroasă)
  • Crampe
  • convulsii
  • diaree
  • Durere de cap
  • scăderea producției de testosteron
  • Probleme de a adormi
  • probleme gastrointestinale
  • ginecomastie (marirea sanilor)

Recenzii despre pastilele de amplificare masculine Extenze

Bărbații de pe tot globul sunt înnebuniți după acest produs pentru penis, deoarece nici măcar nu necesită rețetă și face minuni. Acesta a fost evaluat excelent de mai multe reviste locale, care confirmă afirmația că doar după 8 săptămâni de consum constant al acestui medicament, bărbații au observat schimbări imense în viața lor sexuală, care includ erecții masive și prelungite cu orgasme electrizante.

ExtenZe nu conține niciun extract dăunător care poate provoca efecte secundare, așa că nu trebuie să vă faceți griji. Dacă consumați ExtenZe sub volumul prescris, există aproape zero șanse pentru orice efecte adverse ale medicamentului. Deși, persoanele care iau alte medicamente ar trebui să ia în considerare consultarea unui medic înainte de consum, deoarece ingredientele ambelor medicamente pot interacționa și pot provoca efecte adverse.

Aportul de ExtenZe ar trebui să fie de aproximativ două ori pe zi, dar nu mai mult de atât; odată ce organismul procesează toate ingredientele, acel medicament va începe să aibă efect.

Cu un aport regulat, în aproximativ 4 săptămâni, erecțiile devin mai puternice și durează mai mult, dar efectele complete ale ExtenZe sunt vizibile după 2 luni sau mai mult în unele cazuri.

Se recomandă să consultați medicul dumneavoastră cu privire la istoricul dumneavoastră medical înainte de a consuma acest medicament.

Potrivit FDA, ExtenZe conține ingredient activ nedeclarat sildenafil, care poate provoca efecte adverse dacă interacționează cu alte ingrediente medicamentoase, cum ar fi nitroglicerina.

Erecții mai ușoare
Rezistență de lungă durată
Clix mai bun
Dorinta sexuala indusa
Intimitate mai bună
Îmbunătățește funcția erectilă

Ai 18 ani sau mai mult? Acest site web necesită să aveți 18 ani sau mai mult. Verificați-vă vârsta pentru a vedea conținutul sau faceți clic pe „Ieșire” pentru a părăsi.