Stai Mai Greu In Pat

Ghid Complet Despre Cum Să Reziste Mai Mult In Pat

Dacă există un lucru care îi îngrijorează pe băieți atât cât dimensiunea în dormitor, este rezistența – cât timp pot sta în pat. Când petrecerile de dragoste promise nu se ridică la înălțimea așteptărilor, bărbații devin frecvent frustrați în dormitor. Atunci când se evaluează durata actului sexual, trebuie luate în considerare aspecte precum stresul de performanță, masturbarea frecventă sau problemele erectile. Pentru persoanele care cred că nu au suficientă putere pe termen lung, Internetul este plin de opțiuni. Cu toate acestea, doar câteva merită.

Cele Mai Bune Metode Pentru a Rămâne Greu în Pat

Țineți respirația sub control:

Deși poate suna ca un sfat simplu, mulți tipi nu reușesc să respire corect atunci când fac sex. Ejacularea are loc la câteva minute sau chiar secunde după începerea actului sexual, ceea ce reprezintă un efect nedorit. Unele exerciții de respirație pentru a încerca, expirați prin gură în timp ce inspirați prin nas. Este similar cu instrucțiunile pe care vi le oferă un profesor de fitness, dar este util mai ales atunci când aveți chef să ejaculați. Respirația controlată va ajuta la menținerea ritmului actului sexual și, bineînțeles, la extinderea acestuia.
 
Dacă nu, atunci se poate încerca, respirația diafragmatică este un tip de respirație care folosește diafragma. A fost un antrenament dificil, dar efectele au fost incontestabile. Respirația diafragmatică, care este frecvent utilizată în lecțiile de canto pentru controlul vocii, vă poate ajuta să stați mai mult în pat. Rețineți că, deoarece acest stil de respirație este dificil de controlat, va trebui să exersați din timp. Este o idee bună să vă mențineți mâna pe abdomen și să respirați prin acest grup muscular. Când abdomenul, mai degrabă decât cutia toracică, se mișcă cu fiecare inspirație și expirație, veți ști că v-ați finalizat exercițiul.

Desensibilizatori:

Loțiunile și gelurile desensibilizante acționează pentru a reduce intensitatea senzațiilor penisului unui bărbat. Cu toate acestea, majoritatea acestor creme desensibilizează și țesuturile partenerului său. Promescent este un produs foarte recomandat, care absoarbe suficient de bine încât partenerul dvs. să nu fie afectat.

Masturbare:

Masturbarea în condiții reglementate vă poate crește performanța sexuală, deși poate părea ciudată. Majoritatea sexologilor cred că rezistența sexuală a unui bărbat este influențată de cât de mult și cât de des se masturbează în adolescență. În loc să vă concentrați asupra finalității actului, rectului sau ejaculării, urmăriți să îl extindeți cât mai mult posibil. Încercați următorul truc dacă știți că nu puteți sta în pat mai mult de 5 minute. Încercați să rezistați impulsului de a termina masturbarea cât mai mult posibil. Puteți modifica tempo-ul, utilizați tehnica start-stop sau chiar schimbați mâna. Continuați cu acest antrenament până când ați terminat 10 minute. Puteți încerca să mergeți mai departe odată ce corpul dumneavoastră s-a acomodat. Extindeți actul cu 5 minute după fiecare exercițiu pentru a vă ușura.

Tehnica a 3 figuri:

Nu este un concept nou. Compresia perineală se practică în China de peste 5.000 de ani și este utilizată pe scară largă datorită eficacității sale. Se crede că este mai eficient decât orice alt mijloc de întârziere a ejaculării. Trebuie să vă acordați ceva timp dacă nu doriți să terminați rapid. Care este semnificația tehnicii cu trei degete, femeia ar trebui să stoarcă punctul din centrul perineului masculin, între testicule și anus, pe măsură ce ejacularea se apropie. După câteva minute de așteptare pentru ca emoția să dispară, actul sexual ar trebui să atingă punctul culminant.

Pastile pentru potență:

În unele situații, partenerul dvs. poate necesita anumite suplimente alimentare, cum ar fi pastilele pentru potență, pentru a extinde contactul sexual. Chiar dacă protestează, nu este rușine să folosești această strategie. Aceste suplimente nutritive trebuie luate cu aproximativ o oră înainte de actul sexual pentru a obține cel mai bun efect. Nu uitați să căutați substanțele utilizate în suplimente. Aceste medicamente sunt, de asemenea, destinate să atenueze disconfortul temporar.
 
Acestea sunt unele dintre cele mai bune moduri de a-l face pe soțul tău să aibă o seară fantastică și să durezi mai mult în pat. Nu uitați să exersați cât mai mult posibil și, cel mai important, să comunicați soțului / soției despre orice vă privește.