Cum Să Măresc Penisul

Cum Sa Iti Maresti Penisul Acasă – Marirea Penisului Acasa

Doriți să aveți o dimensiune mai mare a penisului? Fără îndoială, răspunsul dvs. trebuie să fie da, deoarece nu există bărbați în lume care să nu dorească un penis mai mare. Deci iată-te! În acest articol, vom discuta despre câteva metode de mărire a penisului cu metode naturale pentru a obține rezultatele dorite și un sex mai bun. De asemenea, vom aminti cum sati maresti penisul fara efecte secundare.

Conform cercetărilor și studiilor, dimensiunea penisului afectează calitatea vieții sexuale, precum și viața socială, prin scăderea încrederii în sine. Uneori femeile nu spun despre dimensiunea penisului, dar lungimea și grosimea contează pentru a obține satisfacția sexuală.

S-ar putea să fiți surprinși că este posibil să obțineți o dimensiune considerabilă a penisului, dar într-adevăr puteți să vă măriți dimensiunea penisului în mod natural acasă. Vrei să știi cum poti sa iti maresti penisul? Starea aici.

Contează dimensiunea penisului?

Conform cercetărilor, este adevărat că femeile preferă un penis mai mare și mai gros, deoarece cu cât este mai mare penisul, cu atât mai mult pot avea sex plăcut. Dimensiunea medie a penisului este de 15 cm și 80% dintre bărbați nu pot face sex mai mult de 2 minute din cauza ejaculării precoce și a dimensiunii mici a penisului.
 
Majoritatea bărbaților din lume se luptă cu impotența și principalul motiv este circulația slabă a sângelui către penis și, desigur, vârsta și stresul care înrăutățesc viața sexuală și îi opresc pe bărbați să nu meargă mai mult în pat.

Potrivit unui studiu recent, 90% dintre femei nu ating niciodată sexul plăcut și aproximativ 70% dintre femei recunosc că nu sunt deloc mulțumite de activitatea sexuală a partenerului lor și asta din cauza dimensiunii mici a penisului și a ejaculării timpurii.

Dar nu este nimic imposibil să nu poți scăpa de problemele tale sexuale și există o soluție naturală care face posibilă mărirea penisului fără efecte secundare. Nu-ți pierde timpul căutând cum sa iti mărești penisul? Doar verificați aici și cunoașteți cele mai bune metode naturale pentru a vă îmbunătăți pula.

Cum iti maresti pula – Modalități naturale de a mari penisul

Iată câteva soluții și sfaturi importante pentru a vă mări penisul natural acasă fără a vă investi banii și veți obține rezultate eficiente. Deci, să începem de aici și vezi cum sati maresti pula în mod natural.
 
Exercițiu de întindere a penisului: o metodă excelentă pentru a adăuga câțiva centimetri la penis este exercițiile de întindere. Pare ciudat, dar are încredere în noi, este metoda eficientă de a vă mări natural penisul.
 
Evitați alimentele grase: consumul de alimente bogate în saturate și cu calorii vă poate face inactiv și unul dintre principalele motive pentru a vă micșora semnificativ penisul. Alimentele grase pot duce la mari probleme cu virilitatea și vă pot afecta grav sănătatea.
Măriți Dimensiunea Penisului

Activitățile fizice inactive pot crește nivelul colesterolului din arterele dvs. și pot reduce circulația sângelui în penis, ceea ce îl face mic. Alegerea alimentelor sănătoase și prietenoase penisului poate îmbunătăți dimensiunea penisului și starea generală de sănătate.

Exerciții Kegel: Exercițiile Kegel sunt una dintre cele mai eficiente modalități de a vă mări penisul. Exercițiile Kegel întind mușchii penisului și extind corpul cavernos al penisului, ceea ce duce la un flux mai mare de sânge către penis și, prin urmare, îl face mai mare și mai gros.

Ar trebui să încercați în mod regulat exercițiile Kegel timp de cel puțin 30 de minute, care vă vor îmbunătăți sănătatea sexuală generală.

Jelqing: Acesta este un exercițiu foarte simplu și eficient, care va îmbunătăți dimensiunea și duritatea penisului. Asigurați-vă că penisul este erect parțial și utilizați un lubrifiant.

Țineți penisul de la bază cu ajutorul degetului mare și al arătătorului lângă osul pelvian. Mutați încet mâna peste penis, menținând presiunea normală și încetați să vă mișcați mâna lângă glandă.

Și primul jelqing ar trebui să se termine în 2-3 secunde și apoi să înceapă din nou. Acest exercițiu va începe să pompeze sânge către penis fără nicio durere. Repetați această procedură timp de câteva minute și faceți-o în mod consecvent dacă doriți o modificare vizibilă.

Evitați fumatul: Fumatul este dușmanul sănătății reproductive, fumatul nu numai că micșorează dimensiunea penisului, dar poate reduce și nivelul de testosteron din organism, provocând o mulțime de dezechilibre hormonale care micșorează dimensiunea penisului.

Fumatul blochează arterele și dăunează circulației sanguine sănătoase a penisului, precum și a altor părți ale corpului. Pentru penisul dvs. și sănătatea generală, este recomandabil să evitați fumatul acum.

În afară de aceste fapte importante pentru a vă mări penisul, există unele geluri și ierburi pentru mărirea penisului care au puterea naturală de a crește dimensiunea penisului prin stimularea fluxului de sânge către penis, ceea ce face penisul sănătos și mai atractiv pentru relații sexuale de lungă durată.

Cum imi pot mari penisul acasa pentru sexul dorit

Mulți bărbați care se întreabă cum sa iti maresti penisul acasă poate merge pentru gelul de mărire a penisului. Conform cercetărilor, gelurile pentru mărirea penisului sunt ușoare, naturale și au o consistență asemănătoare gelului, care se absoarbe rapid în penis.

Pentru mulți bărbați care doresc rezultate rapide și rapide, gelul pentru mărirea penisului este alegerea potrivită pentru ei, mai ales atunci când se întreabă cum să vă mărească penisul acasă.

Gelurile pentru mărirea penisului sunt gelul natural pentru bărbați, care se realizează sub supravegherea experților medicali. Gelul penisului face ca penisul să fie mai mare și mai gros prin promovarea unui flux sanguin bun către penis, iar gelurile penisului sunt un remediu eficient pentru tratarea ejaculării precoce și a disfuncției erectile.
Dacă doriți o creștere naturală a penisului, atunci gel pentru cresterea penisului este unul dintre cele mai sigure și eficiente remedii, altele decât exercițiile penisului. Acestea sunt modalități alternative de a mări dimensiunea penisului, în special pentru persoanele care se întreabă cum să vă măriți penisul natural acasă fără intervenție chirurgicală.

Utilizarea gelurilor pentru mărirea penisului oferă senzație intensă și satisfacție sexuală deplină. Cu gelul natural pentru mărirea penisului puteți:

  • Scapă de neputință.
  • Obțineți o circulație sanguină sănătoasă.
  • Controlează ejacularea prematură și disfuncția erectilă.
  • Obțineți lungimea dorită și orgasmul intensificat.
  • Păstrați-vă erecția puternică și fermă pentru o perioadă mai lungă.
  • Oferă-i partenerului tău sex plăcut.
  • Și poate menține o viață sexuală sănătoasă și fericită.
Cu toate acestea, există o mulțime de alternative disponibile pe piață pentru extinderea penisului, dar vă puteți scurta toate problemele sexuale acasă fără intervenții chirurgicale, amintindu-vă de toate acele lucruri de bază și importante care vă pot îmbunătăți viața sexuală.
Ai 18 ani sau mai mult? Acest site web necesită să aveți 18 ani sau mai mult. Verificați-vă vârsta pentru a vedea conținutul sau faceți clic pe „Ieșire” pentru a părăsi.